Appareils et accessoires
Fennel Risotto
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
601 mg
Protides
17.7 g
Calories
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
79.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Risotto
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Salmon and Fennel Risotto
25min
Courgette and Feta Risotto
30min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pea and Mint Risotto
40min