Versions compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Protides
- 153 g
- Glucides
- 83 g
- Lipides
- 53 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 25 g
- Sodium
- 628 mg
Recettes alternatives
Apricot Chicken
35min
Creamy beef curry
1h 15min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min