Appareils et accessoires
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cauliflower cut into florets450 g
-
onion cut into halves80 g
-
fresh coriander leaves only7 sprigs
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder (see Tip)2 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned cherry tomatoes no-added salt400 g
-
water120 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
628 mg
Protides
153 g
Calories
6100 kJ /
1460 kcal
Lipides
53 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
83 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min.
Curried sausages
40 min.
JJ's 2-step chicken curry
45 min.
Apricot Chicken
35 min.
Chicken, spinach and leek risotto
30 min.
15-minute noodles
15 min.
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min.
Shredded Lamb ragù
1h 25 min.
Chicken and risoni bake
1h 15 min.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min.
Creamy beef curry
1h 15 min.