Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
TM6

Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

4.3 (66 évaluations )

Ingrédients

  • 250 g dried pasta, of choice
  • 4 garlic cloves
  • 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
  • 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 40 g white wine
  • 200 g fresh button mushrooms cut into halves
  • 250 g tomato passata (see Tip)
  • 30 g tomato paste
  • ½ tsp sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
  • 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1470.6 kJ / 351.5 kcal
Protides
12.8 g
Glucides
59.3 g
Lipides
7 g
Graisses saturées
1.4 g
Fibre
4.8 g
Sodium
367 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives