![Mediterranean pasta salad Mediterranean pasta salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F51161B9-0805-45FA-8C2D-C1F71D3D8815/Derivates/4B6E5403-C2A8-4A84-A516-0B7E83E9DC71.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2452 kJ / 584 kcal
- Protides
- 17.7 g
- Glucides
- 35.3 g
- Lipides
- 40 g
- Graisses saturées
- 7.9 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 426.9 mg
Recettes alternatives
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Pasta primavera
1 godz.
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Penne and vegetables
35 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min