Versions compatibles
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g carrots, cut into pieces
- 300 g leeks, cut into pieces
- 200 g turnips, cut into pieces
- 100 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut into pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see Tips)
- 400 g white bread, toasted and cut into strips
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 5.6 g
Recettes alternatives
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Minestrone
40 λεπτ.
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Mexican chicken soup
30 Min
Green goodness soup
10 Min
Beetroot soup (gut health)
40 λεπτ.
Spicy cauliflower soup
20min