Appareils et accessoires
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leavesfresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1169 kJ /
279 kcal
Lipides
9 g
Fibre
5.6 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Home-style soda bread with spring onion
1h
Potato 'pizzas'
1h
Cauliflower gratin
1h
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Russian beetroot salad
1h 10min
Spiralised vegetable soup
24h 50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Chicken velouté meal
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomato basil chicken stew
35min
Classic mushroom risotto
30min