Versions compatibles
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protides
- 31.8 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 155.3 mg
Recettes alternatives
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Ancho chilli bean bowl
1h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min