Versions compatibles
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protides
- 31.8 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 20 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 155.3 mg
Recettes alternatives
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Old fashioned apple mocktail
1h 5 min
Lime and ginger dressing
30 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min