Appareils et accessoires
Banana bread (Diabetes)
Prép. 10min
Total 1h 15min
12 slices
Ingrédients
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Niveau
facile
Infos nut. par 12 slices
Sodium
1810 mg
Protides
119 g
Calories
18830 kJ /
4500 kcal
Lipides
223 g
Fibre
69 g
Graisses saturées
28 g
Glucides
481 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Sesame Cold Noodles
Keine Bewertungen
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Sautéing Shrimp
Keine Bewertungen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Boiled Eggs
20 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Virgin watermelon margarita
6 Std. 10 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 Min
Beauty booster smoothie
5 Min