Appareils et accessoires
Banana bread (Diabetes)
Prép. 10min
Total 1h 15min
12 slices
Ingrédients
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Niveau
facile
Infos nut. par 12 slices
Sodium
1810 mg
Protides
119 g
Calories
18830 kJ /
4500 kcal
Lipides
223 g
Fibre
69 g
Graisses saturées
28 g
Glucides
481 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Sesame Cold Noodles
Pas d’évaluation
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Sautéing Shrimp
Pas d’évaluation
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Boiled Eggs
20min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Vegan Bolognese
50min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Beauty booster smoothie
5min