Appareils et accessoires
Banana bread (Diabetes)
Prép. 10min
Total 1h 15min
12 slices
Ingrédients
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Niveau
facile
Infos nut. par 12 slices
Sodium
1810 mg
Protides
119 g
Calories
18830 kJ /
4500 kcal
Lipides
223 g
Fibre
69 g
Graisses saturées
28 g
Glucides
481 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Cabbage Thoran
20min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Vegan Aioli
5min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Bomboloni with Custard
3h 30min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Best ever carrot cake
1h 35min