Versions compatibles
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Plum dressing
- 2 fresh passionfruit pulp, deseeded
- 60 g plum sauce (see Tips)
- 40 g lime juice
- 30 g honey
Garnish
- 15 g pine nuts
- 20 g roasted unsalted peanuts
- 15 g sesame seeds
Salad
- 200 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 200 g carrots, peeled and trimmed
- 200 g Lebanese cucumber
- 100 g papaya, peeled and deseeded
- 60 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g green mango, peeled and pit removed
- 100 g sashimi grade salmon (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
Toppings
- 1 tbsp peanut oil
- 60 g wonton wrappers, fried and broken into pieces
- 1 tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp ground white pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 938.2 kJ / 224.2 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 32.3 g
- Lipides
- 9.4 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 165.3 mg
Recettes alternatives
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Lime and ginger dressing
30 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Basic nut butter
30 min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min