Appareils et accessoires
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Prép. 30min
Total 3h 10min
12 portions
Ingrédients
Almond dacquoise
-
caster sugar250 g
-
almonds190 g
-
egg whites5
Watermelon layer
-
watermelon cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)¼
-
caster sugar1 tbsp
Vanilla cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract3 tsp
Assembly
-
strawberries cut into halves, to decorate500 g
-
sugar2 tsp
-
pistachios roughly chopped, to decorate
-
rose petals dried (optional)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
39.1 mg
Protides
6.5 g
Calories
1758.4 kJ /
420.3 kcal
Lipides
26.7 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
12.1 g
Glucides
42.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baby And Toddler Chicken Patties
Pas d’évaluation
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Spinach and lemon cake
3h 45min
Mirror glaze cake
7h 55min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Strawberry Cheesecake Milkshake
40min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Strawberry milkshake
5min