Appareils et accessoires
Basis kippenbouillon
Prép. 5min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3402 mg
Protides
65 g
Calories
2268 kJ /
540 kcal
Lipides
5 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Eendenlever
33h
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Romige champignonsoep
20min