Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)

5.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

Strawberry sorbet

  • 150 g white sugar
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 ripe banana broken into pieces
  • 500 g frozen strawberries (see Tips)

Pineapple carpaccio

  • 1 fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
  • fresh mint leaves only, to decorate

Infos nut.
par 1 portion
Calories
164.2 kcal / 686.8 kJ
Protides
1 g
Lipides
0.2 g
Glucides
42.6 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
0 g
Sodium
2.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives