Appareils et accessoires
Celeriac Remoulade
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
140.7 mg
Protides
2.5 g
Calories
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
11.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Lemon Posset
2h 40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Pea and Mint Soup
20min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Spiced Herbed Nuts
40min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
White Bean and Feta Dip
5min