Appareils et accessoires
Carrot Rice
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
49 mg
Protides
9 g
Calories
1985 kJ /
474 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Brak ocen
Sambal Kangkung
10 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Brak ocen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min