
Appareils et accessoires
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
Prép. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
courgettes washed, diced (2 cm)400 g
-
fresh mint leaves washed, roughly chopped5 g
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered100 g
-
pearl barley rinsed, drained250 g
-
vegetable stock paste, homemade (see tips)40 g
-
water850 g
-
goat's cheese cut in pieces (1 cm)120 g
Infos nut. par 160 g
Calories
311 kcal /
1301 kJ
Protides
9.1 g
Lipides
15 g
Glucides
35 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4.8 g
Sodium
0.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Love at First Bite
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande