Appareils et accessoires
Spanish Tortilla
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1197 kJ /
286 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sun-Sational Savings
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Gnocchi with Courgettes
20min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min