Appareils et accessoires
Bulgur Wheat
Prép. 5min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
296 mg
Protides
6 g
Calories
896 kJ /
214 kcal
Lipides
1.9 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rice Cooker Mode
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Wholemeal Bread
2h
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Ground Coffee
5min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Millet
45min
Basic Bulgur
35min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Best Basic Houmous
5min