Pumpkin and Quince Soup

Pumpkin and Quince Soup

4.1 27 évaluations
Prép. 15min
Total 1h
8 portions

Ingrédients

  • fresh parsley leaves only (10 g)
    ½ bunch
  • garlic clove
    1
  • fresh chilli deseeded
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • leeks white part only, cut in pieces (3 cm)
    80 g
  • celery cut in pieces (3 cm)
    80 g
  • quince peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • dry sherry
    20 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • pumpkin peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
    500 g
  • chicken stock
    750 g
    liquid vegetable stock
  • single cream plus extra to serve
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • pear finely sliced and tossed in lemon juice
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 0.5 g
Calories 88 kJ / 21 kcal
Lipides 1.4 g
Glucides 2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...