Mushroom and chicken vol-au-vents

Mushroom and chicken vol-au-vents

4.8 67 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 40min
20 pieces

Ingrédients

  • homemade puff pastry (see Tips)
    730 g
  • cheddar cheese into cubes
    50 g
  • fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves
    100 g
  • onion
    30 g
  • white wine
    20 g
  • salted butter
    25 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • full cream milk
    200 g
  • water
    50 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • plain flour
    30 g
  • chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)
    150 g
  • egg yolk lightly beaten, to brush
    1
  • spring onion/green onion
    1
  • fresh parsley leaves only, to garnish
    2 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 128.6 mg
Protides 5.7 g
Calories 1032 kJ / 246.7 kcal
Lipides 16.6 g
Fibre 0.7 g
Graisses saturées 4.9 g
Glucides 18.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...