Appareils et accessoires
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Prép. 20min
Total 24h 25min
8 portions
Ingrédients
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.1 g
Calories
1819 kJ /
433.1 kcal
Lipides
33.4 g
Fibre
1.3 g
Glucides
26.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cranberry bacon stuffing
10min.
Green pea and feta hummus wraps
10min.
Pear mulled wine
30min.
Pears in orange syrup
45min.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min.
Herb and garlic dip
5min.
Whitebait fritters
35min.
Goat's cheese feta roulade
2hod. 45min.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1hod.
Walnut cake with coffee frosting
1hod. 10min.
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min.