Appareils et accessoires
Sunday lamb roast
Prép. 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingrédients
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
854 mg
Protides
78.3 g
Calories
4766.9 kJ /
1135 kcal
Lipides
84.6 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
31.9 g
Glucides
10.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and mushroom rice
45 λεπτ.
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1ωρ. 35 λεπτ.
VEGEMITE® pasta
30 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.
Creamy potato mash
30 λεπτ.
Curried sausages
40 λεπτ.
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 λεπτ.
Boiled Eggs
20 λεπτ.
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Breakfast burritos
45 λεπτ.
Quick strawberry dessert
5 λεπτ.