Sunday lamb roast
TM6 TM5 TM31

Sunday lamb roast

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 6 anchovy fillets
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 40 g pitted green olives
  • 1 tbsp pickled capers rinsed
  • 20 g lemon juice
  • 20 g olive oil plus extra for drizzling
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • ½ tsp lemon myrtle (optional)
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • 1500 - 1800 g lamb shoulder deboned (see Tips)
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to season
  • 100 g white wine
  • 2 carrots cut into slices
  • 2 brown onions cut into wedges
  • salt to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1135 kcal / 4766.9 kJ
Protides
78.3 g
Lipides
84.6 g
Glucides
10.7 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
31.9 g
Sodium
854 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives