Appareils et accessoires
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1523.4 mg
Protides
24.8 g
Calories
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
86.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Healthy Happy Gut
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Taco Filling
35min
Creamy miso mushroom udon
45min
Basic Quinoa
35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1h 20min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Chickpea Ratatouille
1h
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Tuscan White Bean Stew
1h