
Versions compatibles
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 brown onions cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper plus extra to sprinkle
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 460.3 kcal / 1925.9 kJ
- Protides
- 17.3 g
- Lipides
- 20.2 g
- Glucides
- 57.1 g
- Fibre
- 7.6 g
- Graisses saturées
- 8.6 g
- Sodium
- 877.7 mg
Recettes alternatives
Quick and easy pork noodles
20min
Sourdough potato bread
5h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Spicy pineapple vinaigrette
Pas d’évaluation
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Bean ratatouille with halloumi
30min
No fail mash potato
20min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Sweet potato lentil pie
50min