Appareils et accessoires
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1958.8 mg
Protides
95.1 g
Calories
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Lipides
92.6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
42.1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
Skirt Steak Spiralized Salad
Pas d’évaluation
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Meat feast pizza
1h 30min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Quick strawberry dessert
5min