Appareils et accessoires
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1958.8 mg
Protides
95.1 g
Calories
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Lipides
92.6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
42.1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Lamb fajitas
30min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Teriyaki deli chicken
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Marinated chicken with salsa
40min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h