Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 dried ancho chillies
- hot water, to soak
- 2 sprigs fresh coriander, stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges
- 160 g red capsicum, cut into strips (1 cm)
- 20 g tomato paste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground sweet paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1513.3 kJ / 361.7 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 57.5 g
- Lipides
- 9.3 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 19.1 g
- Sodium
- 609.3 mg
Recettes alternatives
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1u. 40min
Mexican corn salad
25 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min