Appareils et accessoires
Salmon with Vegetable Sauce
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2771.6 mg
Protides
51.7 g
Calories
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Lipides
40.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Air-Fry Sensor
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Keine Bewertungen
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Keine Bewertungen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min