Spiralized Scalloped Potatoes

Spiralized Scalloped Potatoes

4.0 3 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portion

Ingrédients

  • water to fill bowl
  • potato, waxy ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
    570 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    115 g
  • Gruyère cheese cut into pieces
    170 g
  • onion cut into pieces
    85 g
  • garlic cloves
    4
  • butter, unsalted cut into pieces,
    85 g
  • all purpose white flour
    85 g
  • whole milk
    425 g
  • thyme, fresh leaves only
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white pepper, ground
    1 tsp
  • butter, unsalted to grease
    30 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 898.1 mg
Protides 21.5 g
Calories 2141.9 kJ / 511.9 kcal
Lipides 32.6 g
Fibre 2.9 g
Graisses saturées 19.3 g
Glucides 33.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...