Bacon, cheese and tomato chutney muffin

4.8 13 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
6 pieces

Ingrédients

  • zucchini cut into pieces (4 cm)
    100 g
  • cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • streaky bacon cut into pieces
    100 g
  • onion peeled, cut into quarters
    100 g
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm), plus extra to serve
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    180 g
  • egg
    1
  • self-raising flour
    300 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • dried parsley
    1 tsp
  • mustard powder
    2 tsp
  • tomato chutney plus extra to serve(see Tips)
    120 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 953.5 mg
Protides 16 g
Calories 2197.7 kJ / 525.3 kcal
Lipides 31.4 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 17.7 g
Glucides 45.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...