Spicy Chicken with Coconut Rice

4.7 3 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 25min
6 portions

Ingrédients

  • onions cut in halves
    120 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chilli deseeded, roughly chopped, plus extra slices for garnishing
    1
  • cooking oil
    20 g
  • yellow curry paste
    50 g
  • fresh lemongrass white part only
    2 stalks
  • fresh ginger cut in slices (2 mm)
    20 g
  • kaffir lime leaves (optionnel)
    2
  • whole chicken (900-1000 g) (see Variation)
    1
    1000 g whole chicken legs
  • water
    600 g
  • fresh coconut milk
    250 g
  • Basmati rice
    250 g
  • fresh coriander leaves to garnish
  • fresh green lime (optionnel) cut in slices, to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 238 mg
Protides 46.6 g
Calories 3232.1 kJ / 772.5 kcal
Lipides 42.8 g
Fibre 2.9 g
Graisses saturées 14.3 g
Glucides 47.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...