Appareils et accessoires
Salmon and Mushroom Rice
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (optionnel)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
637.7 mg
Protides
21.5 g
Calories
1963.2 kJ /
470 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
68.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Bicol Express
45 min
Pinakbet
15 min
Mango sorbet
2 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.