Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese

4.4 19 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
2 portions

Ingrédients

  • olive oil
    15 g
  • brown onion cut in wedges
    80 g
    80 g red onion, cut in wedges
  • cooked beetroot cut in pieces
    150 g
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    25 g
  • shelled walnuts
    25 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • water
    1000 g
  • rigatoni pasta (see tip)
    150 g
  • feta cheese to garnish
    200 g
  • fresh dill to garnish
    5 sprigs
  • halved walnuts broken in pieces
    10

Niveau

facile


Infos nut. par 2 portions

Sodium 5759.7 mg
Protides 60.6 g
Calories 7223.6 kJ / 1726.5 kcal
Lipides 103.1 g
Fibre 15.7 g
Graisses saturées 35.9 g
Glucides 151 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...