Appareils et accessoires
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Prép. 45min
Total 8h
24 stuks
Ingrédients
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (optionnel)30 g
-
eetbaar bladgoud (optionnel)
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
20.3 mg
Protides
1.9 g
Calories
396.5 kJ /
94.8 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
9.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hap en Tap
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Crème anglaise
15 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Chocoladetaart met Pistache
4 Std. 45 Min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Portugees crème brûlée
25 Min