Feta, spinach and potato frittata

Feta, spinach and potato frittata

4.8 10 évaluation
Prép. 30min
Total 1h 10min
12 portions

Ingrédients

  • olive oil for greasing
  • red onion (approx. 180 g), cut into halves
    1
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    140 g
  • feta cheese cut into pieces (3 cm)
    280 g
  • eggs
    12
  • fresh baby spinach leaves
    140 g
  • water
    950 g
  • pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
    480 g
  • sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    480 g
  • potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    400 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 387.4 mg
Protides 13.7 g
Calories 1036.7 kJ / 247.8 kcal
Lipides 13.2 g
Fibre 2.6 g
Graisses saturées 7.1 g
Glucides 19.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...