Appareils et accessoires
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Prép. 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
3 oz feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces3 oz
-
onions halved3 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces8 oz
-
oil½ oz
-
1 stock cubeshomemade chicken stock paste1 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)12 oz
-
½ oz brown sugar, cut into pieces (see tip)piloncillo cut into pieces (see tip)½ oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)½ - 1 oz
-
dried bay leaf1
-
6 taco shellsMexican tostadas6
-
sour cream3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1889 mg
Protides
69.9 g
Calories
5232.9 kJ /
1250.7 kcal
Lipides
50 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
22.4 g
Glucides
139.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Sesame Chicken
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Fettuccine Alfredo
40min
Chicken Enchiladas
40min
Beef Tostadas
1h 10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Fajitas
35min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo
40min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Beef Barbacoa
2h