Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.7 3 évaluation
Prép. 10min
Total 30min
2 portions

Ingrédients

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    3 oz
    3 oz feta cheese, cut into pieces
  • onions halved
    3 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    8 oz
  • oil
    ½ oz
  • homemade chicken stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    12 oz
  • piloncillo cut into pieces (see tip)
    ½ oz
    ½ oz brown sugar, cut into pieces (see tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    ½ - 1 oz
  • dried bay leaf
    1
  • Mexican tostadas
    6
    6 taco shells
  • sour cream
    3 oz

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1889 mg
Protides 69.9 g
Calories 5232.9 kJ / 1250.7 kcal
Lipides 50 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 22.4 g
Glucides 139.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...