Appareils et accessoires
Rijstschotel met appelen
Prép. 30min
Total 1h 45min
4 porties
Ingrédients
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding100 g
-
melk320 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten40 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker½ tl
-
rum (optionnel) naar smaak1 el
-
rozijnen (optionnel) naar smaak1 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden240 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker plus extra om te bestrooien30 gram
-
eieren2
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)½ tl
-
kaneel, gemalen (optionnel)¼ tl
-
geschaafde amandelen40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
91.9 mg
Protides
9.7 g
Calories
1556.6 kJ /
372 kcal
Lipides
18.4 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
44.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Valentijnkoekjes met aardbei
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation