Chinese Noodles with Vegetables

Chinese Noodles with Vegetables

4.3 21 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
2 portions

Ingrédients

  • carrot cut in pieces
    40 g
  • dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water
    20 g
  • dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water
    20 g
  • fresh king oyster mushrooms
    40 g
  • fresh enokitake mushrooms
    40 g
  • tomatoes quartered
    90 g
  • olive oil
    20 g
  • soy sauce
    10 g
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • thick wheat noodles
    200 g
  • firm tofu coarsely chopped
    100 g
  • mangetout
    50 g
  • celery stalk cut in pieces (2-3 cm)
    30 g
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • vinegar
    1 Tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 667 kcal / 2792 kJ
Protides 31 g
Lipides 14 g
Glucides 104 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...