
Appareils et accessoires
Steamed Beef with Ground Rice
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
tamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Infos nut. par 1 portion
Calories
713 kcal /
2982 kJ
Protides
39.9 g
Lipides
25.2 g
Glucides
81.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande