Appareils et accessoires
Stone fruit galettes
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
146.8 mg
Protides
8.6 g
Calories
1398.8 kJ /
333 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
9.5 g
Glucides
25.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quince crumble
1h 25min
Polenta
25min
Whipped egg whites
10min
Polenta
1h
Blackberry meringue cake
3h 55min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Floating islands
40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Tuna dip
15min