Appareils et accessoires
Stone fruit galettes
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
146.8 mg
Protides
8.6 g
Calories
1398.8 kJ /
333 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
9.5 g
Glucides
25.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Mushroom pâté
1h 15min
Apricot Jam
40min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Quince Tart
1h 10min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Traditional hommus
25h 5min