Bombay aloo

Bombay aloo

2.8 35 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • cumin seeds
    1 tsp
  • black mustard seeds
    1 tsp
  • coriander seeds
    2 tsp
  • potatoes cut into pieces (1 cm - see Tips)
    500 g
  • canola oil
    1 tbsp
  • brown onion (approx. 1 small onion), cut into quarters
    80 - 100 g
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves
    2 - 4
  • ginger paste (see Tips)
    2 tsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • lemon juice
    20 g
  • salt
    1 - 2 tsp
  • water
    600 g
  • green peas (fresh or frozen)
    100 - 200 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1243.1 mg
Protides 9.9 g
Calories 1069.5 kJ / 254.5 kcal
Lipides 12.2 g
Fibre 11.6 g
Graisses saturées 0.9 g
Glucides 26.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...