Appareils et accessoires
Watercress Cake
Prép. 5min
Total 1h 10min
8 slices
Ingrédients
-
medium eggs separated4
-
groundnut oil plus extra for greasing150 g
-
watercress leaves180 g
-
sugar300 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
baking powder2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
2071 kJ /
495 kcal
Lipides
23 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Cream of Asparagus Soup
15min
Walnut Scones
30min
Blueberry and Balsamic Dressing
5min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40min
Basil pesto
10min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Five-seed bread
1h 50min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min