Appareils et accessoires
Chaat masala
Prép. 5min
Total 10min
200 g
Ingrédients
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
black peppercorns20 g
-
green mango powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
black salt flakes (see Tips)3 tsp
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
ground ginger¾ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
dried chopped mint¾ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 200 g
Sodium
10501.2 mg
Protides
5.84 g
Calories
788 kJ /
187 kcal
Lipides
8.55 g
Fibre
14.45 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
16.54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Sabji (vegetable) curry
30min
Everyday Indian curry paste
30min
Gobi masala
30min
Madras curry powder
15min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Rogani kumbh
45min
Spiced tomato chutney
30min
Tarka dal
30min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Baingan ka bharta
1h 20min
Peanut chutney
10min
Dal Makhani
9h 30min