Appareils et accessoires
Kippenbouillon met broodknoedels
Prép. 35min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)40 g
-
250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm),licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),250 g
-
uien gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes en stengeltjes6 takjes
-
boter25 g
-
melk200 g
-
eieren3
-
zout2 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
water1000 g
-
kippenvleugels (ong. 600 g)4
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
24 g
Calories
2118 kJ /
506 kcal
Lipides
27 g
Fibre
3.1 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Appel strudel
1h 45min
Romige aspergesoep
25min
Gazpacho
1h 15min
Coconut Dream
10min
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Romige erwtensoep
40min