Appareils et accessoires
Vegan tiramisu
Prép. 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingrédients
Sponge
-
almond milk100 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
plain flour80 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
dairy free margarine90 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar80 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
Coffee syrup
-
brewed espresso coffee200 g
-
Kahlua®50 g
Vegan mascarpone
-
raw cashews300 g
-
pure maple syrup70 g
-
coconut oil120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
almond milk200 g
Assembly
-
unsweetened cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
dairy free chocolate shaved (optional)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
163.8 mg
Protides
1.6 g
Calories
827.8 kJ /
197 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
23.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva la Vegan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Leek quiche
1h 20min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Tofu scramble
25min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Mayonnaise
15min
Bang bang broccoli
3h 25min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Vegan Coconut Cake
50min