Appareils et accessoires
Trout mousse
Prép. 5min
Total 5min
20 pieces
Ingrédients
-
shallots cut into halves4
-
smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)250 g
-
crème fraîche150 g
-
fine salt¼ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)20 slices
-
dill, fresh for garnishing4 - 5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4 g
Calories
257 kJ /
62 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Party
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Tzatziki
20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Hollandaise sauce
15min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Orange couscous with steamed salmon
35min
Floating islands
40min
Courgette strudel
1h 20min