Appareils et accessoires
Fatayer (spinach turnovers)
Prép. 30min
Total 1h 35min
32 portions
Ingrédients
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
177.6 mg
Protides
1.7 g
Calories
297.7 kJ /
70.9 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
8.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Authentic Lebanese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb sfiha
1h 20min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Falafel
25h 30min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min