Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle

Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle

3.6 36 évaluations
Prép. 20min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • onions quartered
    240 g
  • fresh parsley cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
    15 g
  • olive oil
    25 g
  • tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
    800 g
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
  • boiling water
    1000 g
  • couscous
    300 g
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • fish skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
    600 - 700 g
  • flaked almonds, toasted
    2 Tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 40.5 g
Calories 2440 kJ / 580 kcal
Lipides 15.3 g
Glucides 63.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...