Artichoke Heart Bruschetta

Artichoke Heart Bruschetta

4.9 15 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
8 pieces

Ingrédients

  • baguette cut on the bias (approx. ¼ in.)
    6 - 8 slices
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
  • shallots cut into pieces
    1 oz
  • red jalapeño pepper stem and seeds removed
    1
    1 fresh Fresno chili, stem and seeds removed
  • garlic clove
    1
  • parsley leaves only
    5 sprigs
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • marinated artichoke hearts (6 oz jars), drained, divided
    2 jars
  • cream cheese room temperature
    2 oz
  • paprika
    1 tsp

Infos nut. par 1 piece

Calories 138 kcal / 577 kJ
Protides 6 g
Lipides 4 g
Glucides 20 g
Fibre 3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...