Chard in Parmesan Broth with Tortellini

Chard in Parmesan Broth with Tortellini

3.0 1 évaluation
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • yellow onion in pieces (1 in.)
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil divided
    2 tbsp
  • thyme leaves only
    5 sprigs
  • parsley leaves only
    5 sprigs
  • dried bay leaf
    1
  • black peppercorns
    1 tsp
  • vegetable stock
    24 oz
  • dry white wine
    8 oz
  • rainbow chard stems removed and chopped, greens in pieces (1 in.)
    3 oz
  • Parmesan cheese rinds in pieces (2 in.)
    6 oz
  • tortellini store bought, any type
    20 oz
  • Parmesan cheese shaved, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 735.2 kcal / 3075.9 kJ
Protides 35.8 g
Lipides 28 g
Glucides 75.5 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 13.2 g
Sodium 1241 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...