Little lemon cheesecakes

Little lemon cheesecakes

2.8 13 évaluations
Prép. 15min
Total 6h 20min
12 portions

Ingrédients

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • pitted Medjool dates (see Tips)
    100 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Base
  • tigernuts skinned (see Tips)
    100 g
  • pitted Medjool date
    1
  • pure maple syrup
    2 tsp
  • coconut oil
    2 tsp
  • raw cacao powder
    2 tsp
  • filtered water
    1 tbsp
Lemon filling
  • raw cacao butter
    150 g
  • lemon juice
    150 g
  • plant-based milk of choice
    150 g
  • vanilla bean paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground turmeric
    1 pinch
  • fresh raspberries for decorating
  • fresh blueberries for decorating
  • lemon slices, for decorating

Infos nut. par 1 portion

Calories 304.7 kcal / 1280 kJ
Protides 4.1 g
Lipides 23.9 g
Glucides 18.2 g
Fibre 5.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...