Appareils et accessoires
Sun-dried tomato tartare
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.8 g
Calories
421.4 kJ /
100.4 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
5 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Wasabi mayonnaise
10min
Tahini Dipping Sauce
5min
Vegan Caesar dressing
5min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Umami paste
5min
Steak tartare
30min
Spring greens with grapefruit
30min
Baba ghanoush
1h
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Bang bang broccoli
3h 25min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Tuna poke bowl
1h