Appareils et accessoires
Sun-dried tomato tartare
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.8 g
Calories
421.4 kJ /
100.4 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
5 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Harissa sauce
10min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Vegan butter
8h 5min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Muhamara dip
5min
Cauliflower buffalo bites
35min