Appareils et accessoires
Lupini cheese
Prép. 30min
Total 3h 20min
450 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Protides
42.5 g
Calories
3266.8 kJ /
777.8 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
28.5 g
Glucides
71.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan tiramisu
3h 20min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Vegan moussaka
1h 50min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Rice crackers
55min
Coconut milk
5min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Fortune cookies
2h 5min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min